

Board of Directors – Part One Wednesday 23rd May 2018

Apologies

Mark Baker, NED

Attendees

Phil Edgington, Chair David Teale, NED Gil Black, NED Alison Hastings, NED Debbie Francis, NED Ann Farrar, Interim Chief Executive Barney Schofield, Acting Deputy Chief Exec/Director of Operations & Transformation Heather Bebbington, Director of Workforce & OD Sheila Lloyd, Director of Nursing & Quality Sheena Khanduri, Medical Director John Andrews, Acting Director of Finance Alexa Traynor, Associate Director of Strategic Communications and Marketing Stephen Sanderson, Senior Governor Mike Varey, Joint Chair Strategic Partnership Forum Andrea Leather, Head of Corporate Governance Sharon Balmer, (minutes)

Trust Board Agenda (Part 1) – 23 May 2017 **Version: 1 Last Updated:** 16/05/2017

Last Printed: 18/05/2018 16:49



BOARD OF DIRECTORS PART ONE

Wednesday 23rd May 2018
13:00pm, JKD Conference Room, The Clatterbridge Cancer Centre,
Clatterbridge Health Park, Wirral CH63 4JY

AGENDA

1:00pm	5 min	P1/71/18	Chair's Welcome and Note of Apologies: Mark Baker	PE	Verbal
		P1/72/18	Declaration of Board Members' and other attendees interests concerning agenda items	ALL	Verbal
			Strategy Matters and Board Approvals		
1:05pm	30 min	P1/73/18	Annual Governance Statement	AF/SK/SL	Paper
		P1/74/18	Annual Report 2017/18 (Sign Off)	AL	Paper
		P1/75/18	Annual Accounts 2017/18 (Sign Off)	JA	Paper
		P1/76/18	Quality Report (Accounts) 2017/18 (Sign Off)	SL	Paper
			Corporate Compliance and other Corporate Matters		
1:35pm	5 min	P1/77/18	Proposed Trust Board Business Cycle	PE	Paper
1:40pm	10 min	P1/78/18	End of Year Board Assurance Framework 2017/18	AF	Paper
1:50pm	10 min	P1/79/18	NHSI Board Statements:	AL	Paper – to follow
2:00pm	10 min	P1/80/18	Annual Revalidation Report	SK	Paper
2:10pm		P1/81/18	Any Other Business	PE	Oral
		P1/82/18	Date of Next Meeting: Wednesday 25 th July 2018		

Trust Board Agenda (Part 1) – 23 May 2017

Version: 1 Last Updated: 16/05/2017 Last Printed: 18/05/2018 16:49